به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید، روز گذشته در دیدار با برگزار کنندگان هشتمین کنفرانس دکترین مهدویت با ضروری دانستن ترویج مباحث مهدوی در جامعه، اظهار داشت: هیچ وقت نباید فراموش کنیم که وابسته به وجود حضرت ولی عصر (عج) هستیم و عالم امکان به آن حضرت وابسته است.
ایشان با اشاره به تأکید آیتالله العظمی بروجردی(ره) به طلاب، مبنی بر این که منبری نداشته باشید که در آن نام مبارک حضرت ولی عصر(عج) برده نشود، ادامه دادند: ما باید در هر فرصت و مقام و موقعیتی که هستیم، مردم را نسبت به عرصههای مختلف مهدویت آشنا سازیم.
این مرجع تقلید با تأکید بر این که حوزه باید محل ترویج آموزههای مهدویت باشد، ادامه دادند: غفلت از مهدویت، غلفت از هویت شیعی است؛ این عیب بزرگی است که مهدویت، به عنوان یکی از مهمترین آموزههای تشیع، ناشناخته بماند.
ایشان با بیان این که در عرصه مهدویت، آن گونه که باید، کار نکردهایم، افزودند: درست است که اصل مسئله مهدویت از سوی افراد پذیرفته شده است، ولی حوزه وظیفه دارد که مضامین، توضیحات، آیات و روایات در عرصه مهدویت را ترویج نماید.
حضرت آیتالله صافی گلپایگانی ادامه دادند: زمانی که مردم امام زمانی شوند، روحیه خاصی پیدا میکنند، به این معنی که اگر نام امام زمان(ع) در میان مردم وجود داشته باشد، ناخواسته بسیاری از مشکلات جامعه برطرف میشود.
ایشان با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک شعبان، ادامه دادند: امروز در آستانه استقبال از شعبان هستیم؛ این ماه باید مربوط به حضرت ولی عصر(عج) باشدو همه متوجه وجود بقیهالله (عج) باشند، باید در این ماه، سخنرانیها، مجالس و...، همگی برای تبیین و تشریح مهدویت باشد.
معظمله اضافه کردند: مردم در ماه شبعان باید به تجلیل و تعظیم امر ولی عصر(عج) اهتمام داشته باشند وبه گونهای رفتار کنند که جامعه، جامعه صاحبالزمانی شود.
این مرجع تقلید تاکید کردند: مسئولان نیز در این عرصه باید به صورت جدی وارد شوند و جامعه را به سوی جامعهای منتظر سوق دهند.
ایشان با تأکید بر این که تمامی این فعالیتها باید بر اساس شریعت باشد، یادآور شدند: درست است که با ابزار هنر میتوان کارهای گستردهای در عرصه مهدویت انجام داد، ولی متأسفانه امروز هنر بدنام شده است، هنر باید بتواند به مردم درس بدهد و مکتب را به آنها معرفی نماید؛ هنر باید هنر پاک و در خدمت دین باشد.
این مرجع تقلید یادآورشدند: اگر قرار است در برنامه ای به هنرمندي جايزه بدهيم، به عناويني باشد كه هنر ديني و پاك از ملاهي و مناهي را ترويج نمايد.
محظم له خاطرنشان کردند: هنر در مسأله مهدويت، هنر شعرگفتن درباره آن حضرت است كه صدها شاعر عرب و فارس و ... ، هزاران شعر در اين عرصه سرودهاند و بايد از شعراي معاصر در عرصه مهدوی تجليل كرد.
*مهدویت؛ عزت بخش جامعه اسلامی
حضرت آیتالله صافی گلپایگانی به تلاش دشمن در مخدوش ساختن مهدویت اشاره کرده و گفتند: امروز دشمن فهمیده است که مهدویت، چه جایگاهی در آموزههای تشیع دارد و چه نقشی را در عزت جامعه ایفا میکند؛ بنابراین؛ برنامههای گستردهای آغاز کرده است ما نیز در مقابل آنها، نباید کوتاه بیاییم و بدانیم هرچه در عرصه مهدویت بیشتر وارد شویم، متوجه میشویم که باید در عرصههای جدیدتری وارد شد.
این مرجع تقلید در پایان یادآورشدند: دشمن برای شبهه افکنی در باره مهدویت، همواره در تلاش است، بنابراین باید در این عرصه حضور فعال داشت و شبهات و مسائل موجود را پاسخ گفت.